Kamis, 03 November 2011

Tips Ngangkat

"Nek mung arep ngangkat carane gampang:

Tumpakke metik,
helm-i I*K,
sing paling penting ojo lali,
raine tutupi sleyer.

Wis ngangkat!"

-larut malam di bengkel-

3 komentar:

innainna.ting! mengatakan...

metik-ke diangkat ? :o

Much. Ikhwan Wahyu Praramadhan mengatakan...

ngangkat lah nek kui bar!!!

soyo neh jaket kulit ireng ahahaha

akbarsadarpo mengatakan...

@inna: bukan in, metik-ke diangkat, hehehe

@simuch: yoki bro, nek nganggo jaket kulit ki biasane nganggo topi, katok gojag gajeg, numpakke king